• Σχετικά με εμάς

  Σχετικά με εμάς

  Σχετικά με εμάς

  Η Motor Oil παραπάνω από 50 χρόνια είναι ηγέτης στον ενεργειακό κλάδο - στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νότιο-Ανατολικής Μεσογείου. Στηρίζει την οικονομία με εξαγωγές σε πάνω από 45 χώρες, χιλιάδες εργαζόμενους και συνεχείς νέες επενδύσεις. Δραστηριοποιείται στον χώρο της διύλισης αργού πετρελαίου και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου, και παράλληλα στον τομέα του υγραερίου, της εμπορίας ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου και στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μέσω των θυγατρικών του εταιριών. Ο Όμιλος, μέσω ενός στοχευμένου επενδυτικού πλάνου ηγείται της διαμόρφωσης ενός βιώσιμου ενεργειακού μέλλοντος, με σταθερότητα και συνέπεια. Μάθετε περισσότερα

 • Ανθρώπινο Δυναμικό

  Ανθρώπινο Δυναμικό

  Ανθρώπινο Δυναμικό

  Οι άνθρωποί μας είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο του Ομίλου και η κινητήριος δύναμή μας. Είναι εκείνοι που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να ανταποκριθούν στους στρατηγικούς στόχους του Ομίλου, αλλά και να υλοποιήσουν το φιλόδοξο αναπτυξιακό του πλάνο. Με πάθος για την δουλειά του καθενός και με αξίες όπως ο σεβασμός, η ομαδικότητα, η αφοσίωση και η συνέπεια. Στην Motor Oil, έχουμε αναπτύξει µια οργανωμένη και σύγχρονη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού που στόχο έχει τον εντοπισμό, την προσέλκυση, την ανάπτυξη και τη διατήρηση ικανών εργαζομένων και στελεχών.

  Μάθετε περισσότερα

 • Περιβάλλον και βιώσιμη ανάπτυξη

  Περιβάλλον και βιώσιμη ανάπτυξη

  Περιβάλλον και βιώσιμη ανάπτυξη

  O Όμιλος Motor Oil διαχρονικά παραμένει ένας υπεύθυνος ιδιωτικός εταίρος. Σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις και προγράμματα που αφήνουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία, το περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας. Έχει θέσει περιβαλλοντικούς σκοπούς και στόχους για μία λειτουργία φιλική προς το περιβάλλον. Για την Motor Oil άλλωστε η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί παράγοντα θεμελιώδους σημασίας για μια μακρόπνοη, υπεύθυνη και επιτυχημένη επιχειρηματική στρατηγική. Στην κατεύθυνση αυτή δεσμεύεται για τη συνεχή προσπάθεια ελαχιστοποίησης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των διαφόρων λειτουργιών της και τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής της επίδοσης.Μάθετε περισσότερα

 • Νέα

  Νέα

  Νέα

  Ενημερωθείτε για τις δράσεις, τα νέα και τις Ανακοινώσεις του Ομίλου Motor Oil.


  Μάθετε περισσότερα

Life at Our Company

Γίνε μέλος της κοινότητας ταλέντων μας

Γίνε μέλος της ομάδας μας

Για να δημιουργήσετε το προφίλ σας, ώστε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλες τις νέες διαθέσιμες θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στο προφίλ και τα ενδιαφέροντάς σας, συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο παρακάτω πεδίο.

Είστε ήδη μέλος;

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας

Δείτε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον Όμιλο Motor Oil.

Μάθετε περισσότερα

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο Διυλιστήριο

Το Διυλιστήριο της Motor Oil βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, περίπου 70 χλµ. από το κέντρο της Αθήνας. Μαζί µε τις βοηθητικές εγκαταστάσεις και τις εγκαταστάσεις διακίνησης καυσίµων αποτελεί το μεγαλύτερο αμιγώς ιδιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα της Ελλάδας και θεωρείται ένα από τα πιο σύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης με βαθμό πολυπλοκότητας 12.61 (Nelson Complexity Index).

Μάθετε περισσότερα

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας Αccount Manager

Αν έχετε σπουδές Μηχανικού και ταυτόχρονα μεγάλο ενδιαφέρον για τις πωλήσεις, θα χαρούμε να έρθετε στην ομάδα μας προκειμένου να αναπτύξετε περαιτέρω το δίκτυο λιανικής μας όλων των προϊόντων, στα οποία δραστηριοποιείται ο Ομιλος.

Μάθετε περισσότερα

Απόφοιτοι

Βασική επιδίωξη του Ομίλου Motor Oil είναι η προσέλκυση νέων Στελεχών και ταλέντων που θα μας βοηθήσουν στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων. Ενθαρρύνουμε απόφοιτους με ενδιαφέρον για τον τομέα μας αλλά και με πάθος για πωλήσεις και όρεξη να εξελίξουν περαιτέρω το δίκτυο μας, να έρθουν στην ομάδα μας!

Μάθετε περισσότερα

Πρακτική άσκηση

Εφαρμόζουμε στοχευμένα προγράμματα πρακτικής άσκησης (Internship) για τελειόφοιτους προπτυχιακών ή/και μεταπτυχιακών φοιτητών. Πιστεύουμε στη νέα γενιά και δίνουμε ευκαιρίες απασχόλησης που ενισχύουν τις on the job δεξιότητές τους και την εργασιακή τους εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας Blue Collar

Βασικό μέρος του Ανθρώπινου Δυναμικού μας είναι οι άνθρωποι που εργάζονται στις εγκαταστάσεις μας. Δείτε όλες τις διαθέσιμες ευκαιρίες σταδιοδρομίας Blue Collar και γίνετε μέλος της ομάδας μας.

Μάθε περισσότερα

Θυγατρικές

Θυγατρικές